Saturday, 21 May 2022

Ik ben nu zo vaak geblokkeerd dentro de zeer

Ik ben nu zo vaak geblokkeerd dentro de zeer

Ratings 9.948

Ik ben nu zo vaak geblokkeerd durante zeer onterecht zo wel op me post zo wel op me personally telefoon nummer . Ik begrijp niet waarom ik steeds geblokkeerd phrase dentro de me personally geen uit toes word gegeven ik vind dat ik er gewoon op journal hoop op reactie hen most useful boos emergency room op

I verwachten van al onze leden dat ze zich aan de regels houden zodat Badoo voor iedereen een leuke, veilige dentro de gezellige plek blijft.

Als uw profiel try geblokkeerd, dan is actually dit omdat you onze communityrichtlijnen heeft geschonden. Als you van mening bent dat you onterecht bent geblokkeerd, dan kunt you get in touch with opnemen found ons supportteam via: badoo/feedback. Weet alstublieft wel, dat wanneer de- blokkade correct is geplaatst, onze beslissing definitief is en emergency room geen uitzonderingen worden gemaakt.

Waardeloos app meest are nep en heb me…

Waardeloos application meest are nep en heb me abonnement opgezegd dentro de ze hebben dagen daarna nog steeds geld van me personally rekening afgeschreven slechte zaak dit neem hier geen abonnement ik heb een een terug boeking gedaan hopen dat ik myself geld terug krijgt

Het spijt ons te horen dat u een probleem ervaart found de- annulering van uw abonnement. Laat alstublieft een bericht achter voor ons supportteam thru: badoo/opinions. Ons party zal uw gegevens emergency room dan bij kunnen hallen en kunnen you hier het beste mee helpen!

Vergeet alstublieft niet om contact op te nemen vanaf het emailadres dat gekoppeld staat aan uw profiel, voor een snelle afwerking.

Are dit een domicilering mss?

Wat ik niet snap? Ik hoor hier mensen zeggen na 1x betaald te hebben dat er geld vn hun rekening gaat,kunnen ze dan zomaar aan jullie rekeningen? Ik zelf heb al op badoo geweest maar nooit out-of nooit betaald, ik ga ervan uit om iemand leuk te leren kennen betaal ik niet,grof gezegd ik betaal niet voor een son te vinden ??

Wat fijn om te horen dat u geniet van Badoo durante al enige tijd onderdeel curved van onze neighborhood! Het verrast ons alleen wel dat you ons een negatieve beoordeling gaf.

Zou u willen toelichten waarom you ons een onvoldoende heeft gegeven http://www.hookupdates.net/cs/sportovni-seznamky? Wij horen uw feedback namelijk heel graag zodat wij weten hoe wij uw ervaring kunnen verbeteren.

Leuk most useful

Bedankt dat you de- tijd nam om een review more ons te schrijven! I zijn blij te horen dat u tevreden curved came across onze service en plezier heeft op ons system. Wij hopen dat u binnenkort een bijzonder persoon ontmoet op Badoo!

Hoe kom ik connected heb al emails…

Hoe kom ik connected heb al e-mails gestuurt er zijn fotos durante een membership op mijn naam gemaakt wat ik niet heb gedaan ??????op naam manuela

Het spijt ons te horen dat iemand een profiel heeft aangemaakt satisfied uw gegevens. Deze situaties zijn zeldzaam dentro de i nemen ze heel serieus. Om dit zo snel mogelijk op te lossen, zou ik u willen vragen om contact op te nemen came across ons supportteam zodat wij het profiel zo snel mogelijk kunnen vinden durante blokkeren. U kunt ons cluster bereiken via: badoo/viewpoints. Voor een snelle afhandeling adviseren wij u om wat screenshots mee te sturen van het profiel zodat i u sneller kunnen helpen. You kunt emergency room zeker van zijn dat we eraan werken om het profiel zo snel mogelijk te verwijderen.

Een grote neppe bende

Een grote neppe bende. Toen badoo nog gratis is actually de- ene na de- andere time. Nu je moet betalen, niks, nada, noppes. Hetzelfde fulfilled Tinder. Ik zat op Tinder eigenlijk vanaf dag 1. Into the seven days tijd zo een paar times kunnen krijgen, nu jaren afterwards moet je betalen durante helemaal niks. Gewoon 1 grote oplichtersbende.